Veel gestelde vragen

De concerten van Snelle in de AFAS Live vinden plaats op 10,11 en 12 juni 2022.

Een regulier entree tickets kost: €42.50 EUR inclusief service kosten.
Een golden circle ticket kost: €69.50 EUR inclusief service kosten.

De allerlaatste tickets zijn alleen te koop via onze officiële ticketpartner Paylogic.‍

Er zijn naast Paylogic ook veel websites die tickets opkopen en doorverkopen. Je betaalt via deze website – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs.‍

Voor tickets die niet via Paylogic zijn gekocht, kunnen wij geen enkele garantie op geldigheid geven.

De show van 16 februari 2022 is verplaatst naar 10 juni 2022.
De show van 17 februari 2022 is verplaatst naar 11 juni 2022.
De show van 18 februari 2022 is verplaatst naar 12 juni 2022.

Je hoeft op dit moment niets te doen. Jouw ticket is automatisch geldig voor de nieuwe datum. Je krijgt geen nieuw ticket toegestuurd. Kan je je ticket niet terugvinden in je mail? Vul dan jouw emailadres in op: https://consumer.paylogic.nl/tickets/. Controleer of het e-mailadres gelijk is aan dat van de bestelling!

Je kan je tickets opnieuw aanvragen via de volgende link: https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Het kan voorkomen dat je de bevestigingsmail die naar je verzonden zou moeten zijn, niet kan vinden in je e-mailbox. Deze e-mail beschikt in de meeste gevallen over de download- of personalisatielink van je ticket(s).

Wij raden je aan, je inbox als wel je “spambox” goed te controleren.

Houdt er rekening mee dat alle e-mails verzonden worden naar het e-mailadres dat is geregistreerd tijdens de bestelling.

Voor bepaalde evenementen is het mogelijk om een account bij Paylogic te crëeren en daar je tickets te beheren. Mocht je niet kunnen inloggen in je account zie dan “Ik heb geen toegang tot mijn Paylogic Account”.

Ook voor iedereen die een rolstoelplek heeft gereserveerd geldt dat je ticket geldig blijft voor de volgende editie. De reservering van de rolstoelplek blijft staan voor de nieuwe datum. De nieuwe data zien er als volgt uit:

16 februari 2022 → 10 juni 2022
17 februari 2022 → 11 juni 2022
18 februari 2022 → 12 juni 2022

Er is geen minimumleeftijd verbonden aan het concert. Wel is een begeleider verplicht voor kinderen onder de 12 jaar. Voor kinderen onder de 16 jaar adviseren wij om samen met een begeleider te komen.

Als jij een volledige refund hebt aangevraagd en die op tijd hebt ingediend (vóór 27 februari 2022) is jouw refund door ons goedgekeurd. Je ontvangt jouw restitutie uiterlijk dinsdag 12 juli 2022.

U kunt hier de Algemene Voorwaarden terugvinden: https://www.snelle-afaslive2022.nl/algemene-voorwaarden/
U kunt hier de Privacy Policy terugvinden: https://www.snelle-afaslive2022.nl/privacy-policy/

Heb je geen antwoord op jouw vragen teruggevonden neem dan contact op via info@4pmentertainment.nl. Wij helpen je graag verder.